Генерал-майор от руското вътрешно министерство, уволнен миналия месец като втори

...
Генерал-майор от руското вътрешно министерство, уволнен миналия месец като втори
Коментари Харесай

Руски генерал, несправил се с опозицията, се е самоубил

Генерал-майор от съветското вътрешно министерство, уволнен предишния месец като втори по сан в отдела за битка с екстремизма, е открит мъртъв, като съгласно известията се е самоубил. Това оповестява съветската държавна осведомителна организация ТАСС в понеделник, представена от Ройтерс.

Руските управляващи употребяват термина " екстремистки ", с цел да опишат редица опозиционни групи - като Фондацията за битка с корупцията на пандизчията на рецензия на Кремъл Алексей Навални, или медии, които са неразрешени за образуване на антиправителствени митинги или разпространяване на информация, считана за нездравословна за страната.

72-годишният Владимир Макаров е открит в село Голиково, край Москва. " От органите за сигурност ни оповестиха, че той се е самоубил ", оповестява ТАСС.

Независимият телеграм канал VChK-OGPU цитира родственици, съгласно които Макаров е изпаднал в меланхолия, откакто е изгубил работата си. Съобщава се, че брачната половинка му го е намерила с оръжие до него.

От началото на войната в Украйна редица съветски олигарси и висши служители бяха открити мъртви при странни условия. В няколко случая те бяха простреляни дружно със съпругите и децата си. При множеството произшествия се твърди, че става дума за самоубийства.

 Шестима съветски олигарси са открити мъртви тази година и има подозрения за аргументите Шестима съветски олигарси са открити мъртви тази година и има подозрения за аргументите
Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР