Генади Головкин разкри, че е напълно готов за битка срещу

...
Генади Головкин разкри, че е напълно готов за битка срещу
Коментари Харесай

Головкин пред битка с японски боксьор

Генади Головкин разкри, че е изцяло подготвен за борба против японския боксьор Риота Мурата. Казахстанецът ще срещне Сергей Деревянченко на 5 октомври в дуел за международната купа в междинна категория, само че към този момент мисли по-напред.

"100 %. Абсолютно отворен съм за сходна борба. Разбира се, към този момент направихме първата крачка за мача с Деревянченко, само че виждам и след него. Сигурен съм, че ще се получи страховит мач”, съобщи Головкин.

Риота Мурата е извънредно прочут в родината си и се чака дуелът да се организира в зала „ Токио Доум”, която побира близо 60 хиляди фенове.

Ако се стигне до сделка, това може да се трансформира в мач за сливане на купите, защото в случай че Головкин победи Деревянченко, ще държи пояса в IBF, а Мурата е притежател на този на WBA в междинна категория.

Междувременно, Головкин към момента е обвързван със слуховете за възможна трета борба против Канело Алварес, само че остава непрекъснат в мнението си за него.

"Въобще не мисля за този субект. Нека да приказваме за космоса или за нещо друго. Знам доста повече за космоса и спътниците, в сравнение с за Канело ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР