Генади Головкин призна, че е близо до края на кариерата

...
Генади Головкин призна, че е близо до края на кариерата
Коментари Харесай

Головкин намекна за отказване

Генади Головкин призна, че е покрай края на кариерата си. Казахстанската звезда се готви за трети мач против Канело Алварес. Боят им е на 15 септември в Лас Вегас. Головкин към този момент два пъти срещна Алварес, като първата среща приключи със скандално тъждество, а при реванша съдиите отсъдиха успеха на Алварес.

Головкин в този момент е на 40 години и е постигнал множеството от упоритостите си. Поражението от Канело е единствената загуба в кариерата на казахстанеца.

„ Ще се отдръпва скоро по този начин или другояче. Независимо от мача с Алварес “, съобщи Головкин пред вестник „ Сън “. „ Нека да не се залъгваме. Аз съм на 40 година и съм покрай пенсиониране. Нямам неприятни усеща към Алварес. За мен той е просто един състезател, още едно човешко създание, един боксьор. Имахме естествени връзки, само че след това той стана прочут, стана огромна звезда и това промени ненапълно нещата “.

Макар и на 40 година Головкин сподели класата си като нокаутира Риота Мурата в поледния си мач, с цел да сплоти купите в междинна категория. Сега обаче има късмет да вземе купата в супер междинна в багра против Алварес, който държи всички пояси там и ги отбрани в посления си мач против Кейлъб Плант предходната година.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР