Gen 2 е най-новият болид на ABB FIA Formula E,

...
Gen 2 е най-новият болид на ABB FIA Formula E,
Коментари Харесай

Болид от ABB Formula E пристига в България


Gen 2 е най-новият болид на ABB FIA Formula E, който бе публично показан по време на Международното автомобилно ревю в Женева по-рано тази година и ще направи своя дебют при започване на новия сезон през декември 2018. Този автомобил съставлява най-хубавото от софтуерните постижения за електрически задвижвани транспортни средства и ще бъде акцент в програмата на Аутомотив Експо София, където всички посетители ще имат опцията да се приближат до бъдещето на автомобилната промишленост.

Болидът Gen 2 е освен софтуерен шедьовър, само че и атрактивна опция за спортните запалянковци. Колите, употребявани в Шампионата на АББ Формула Е, са най-модерните транспортни средства, основани по най-строгите условия за успеваемост. На външен тип са сходни с колите от Формула 1, само че при тези от Формула Е фокусът е върху енергийната успеваемост, уравновесения метод към околната среда и доста по-малкия звук. С оптималната мощ от 250 kW, Gen 2 форсира от 0 до 100 км/ч единствено за 2,8 секунди и може да доближава оптималната скорост от 280 км/ч.

„ Развълнувани сме да посрещнем болид от АББ Формула Е в София и да представим бъдещето на електрическата подвижност на всички, “ сподели Марсел ван дер Хук, Изпълнителен шеф на АББ за България. „ Благодарение на стратегичските ни сътрудници в България, бързите зарядни станции за електрически автомобили на АББ са налични в цялата страна и чакаме да имаме повече от 35 съоръжения до края на годината. Партньорството ни с Формула Е и наличието на Gen 2 в България са следващия образец за това, че АББ води бъдещето на устойчивата подвижност в страната. “

Шампионатът АББ Формула Е е естествено партньорство сред новатори, които заемат позиции в челните редици с най-новите технологии за цифровизация и електрификация. Той изцяло поддържа уговорката на АББ да ръководи света без да употребява земята. Формула Е е едно от най-вълнуващите открития в устойчивия превоз и моторните спортове през днешния ден и е неповторима опция да се доближим до клиенти от целия свят, до момента в който построяваме стабилно бъдеще.

АББ е международен водач в решенията за зареждане на електрически автомобили с най-голяма база конфигурирани зарядни станции по целия свят. Формула E, като първата в света напълно електрическа интернационална серия за моторни спортове на FIA, служи като конкурентна платформа за тестване и създаване на технологии за електрификация и цифровизация, свързани с електрическата подвижност. Чрез сливане на напъните си, ние сме в идеалната позиция да надхвърлим границите на електрическата подвижност.

Заедно пишем идната глава на един огромен моторен спорт и насърчаваме високопроизводителните екипи.

Заедно ще напишем бъдещето.

АББ (ABBN: SIX Swiss Ex) е новаторски софтуерен водач в региона на продуктите за електроснабдяване и електрообзавеждане, роботика и задвижвания, индустриална автоматизация и енергийни мрежи, които обслужват битови, промишлени, транспортни и инфраструктурни клиенти по целия свят.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР