Гелосаният скандалджия, понеже е отчайващо посредствен и повърхностен, дори една

...
Гелосаният скандалджия, понеже е отчайващо посредствен и повърхностен, дори една
Коментари Харесай

Колтуклиева: ПП въведе правилото работни срещи да се правят извън кабинетите. Руди Гела паркирал до…

Гелосаният скандалджия, тъй като е отчайващо несъвършен и лекомислен, даже една неистина не може да скалъпи като пич, за какъвто се показва.
Бил паркирал колата си за малко пред кооперацията на ул. ”Цар Калоян ”5, пред табелата “Гараж ”, тъй като – ах, този епилиран женомразец, събудил се като джентълмен на Осми март, бил забързан да подарява китки на плевенчанки. Лигня.
Плевен е популярен, само че дребен град, въпреки всичко. Още на 28 февруари някой си Кристиян Петков ми изпрати във Facebook фотография на същата кола, паркирана на същото място – погрешно.
В кооперацията на ул. ”Цар Калоян ”5 живее локалната манекенка на булчински рокли Тинка Игнинска, която е била сътрудничка в офиса на “Има подобен народ ” за изборите напролет и лятото на 2021 година. Та от четата на Слави са засичали Радостин и Тинка в хотел “Дипломат ” в Луковит.
Че за какво не?! “Братството на смяната ” вкара правилото работните срещи да се вършат отвън кабинетите, на по-нестандартни места. Като Кирил Петков и Лена Бориславова, да вземем за пример, – в неделя, в 8:33 часа сутринта, на 21 юли 2021 година, в Airbnb квартира, на ул ”Гладстон ” в столицата.
Трябва ли да издребняваме, че по време на упоменатите конференции по партийна линия, в бутиков състав, Радостин Василев е бил женен за Нина Петкова, полицайка, с едно дете. Кирил Петков е женен за Линда Петкова, сладкарка, с три дъщери?! Не. Те какви по-големи издевателства правят над правото и морала, та доста значимо за някаква си невярност.
Да вършат, каквото си щат! Но да не издигат лозунги като Руди Гела в Плевен: “Справедливост. Морал. Правосъдие. ”
Апропо, по какъв начин по този начин Радостин Василев знае какво написа в полицейското досие на Христо Аврамчев, който жестоко атакува и заплаши, в станалия към този момент необятно прочут в страната, жесток спор за паркирането на “мерцедеса ” на кандидат-депутата?
Впрочем, Руди Гела, в гузното пояснение, което е дал през вчерашния ден във Facebook, назовава автомобила “личен ”, а за какво не го е заявил в КПКОНПИ, както е наложително? Кой му го е дал, до момента в който е бил състезателен министър и против какви обещания и услуги? Защото спортният министър е оповестил 150 000 лв. налични, с които няма по какъв начин да си купи “мерцедес ” за 350-400 хиляди лв..
#ИмаКак да стане по-лъжливо и по-смрадливо.
От Facebook профила на журналистката Соня Колтуклиева
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР