Газа е протодържава на Хамас“, а палестинците освен жертва са

...
Газа е протодържава на Хамас“, а палестинците освен жертва са
Коментари Харесай

Момчил Дойчев: Територията Газа е терористична протодържава Хамас – защо никой не казва това?

Газа е протодържава на „ Хамас “, а палестинците с изключение на жертва са и поддръжници, и виновници за властта на терористите. Такава позиция изрази във Facebook политологът доцент Момчил Дойчев, съпредседател на Атлантическия съвет на България.

„ Защо никой не споделя, че територията Газа е терористична протодържава „ Хамас “? Защо никой не споделя, че това е в действителност нещо като вид на Ислямска страна, в която не могат да съществуват други религии, с изключение на войнствения ислямизъм? Защо никой не споделя, че това е тип арабска тоталитарна тирания, поданиците на която не са мечтани посетители от самите прилежащи арабски страни? “ – пита той.

„ Не инцидентно Египет не позволява освен ислямските терористи от „ Хамас “, само че и елементарни поданици на Газа на своя територия (въпреки че имат големи ненаселени територии в Синай и в Арабската пустиня). И Египет, и Йордания и богатите Саудитска Арабия и петролните арабски емирства не одобряват арабски и мюсюлмански бежанци, само че упорстват Европа да ги приема. А палестинските бежанци са и жертва, само че и поддръжници и затова виновници за властта на палестинските терористични организации и ислямския тероризъм. И тъкмо по тази причина, а не поради Израел и Запада и до през днешния ден няма палестинска арабска страна. “ – показва доцент Дойчев.

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР