Гърция е страната, която най-мого е подкрепяла България. Това никога

...
Гърция е страната, която най-мого е подкрепяла България. Това никога
Коментари Харесай

Меглена Кунева: България и Румъния трябва да получат и компенсации заради задържането им пред вратата на Шенген

Гърция е страната, която най-мого е подкрепяла България. Това в никакъв случай не би трябвало да се не помни, тъй като е билет за бъдещето. Това каза първият български еврокомисар Меглена Кунева по време на Софийския стопански конгрес IV в София.

Европейският парламент ще одобри една доста окуражаваща декларация, която упорства за приемането на България и Румъния в Шенген. Те би трябвало да получат и обезщетения тъй като задържането им пред вратата на Шенген е било незаслужено, сподели Кунева.

По думите ѝ, в случай че Европейски Съюз беше федерация, държавното управление и Народното събрание щяха да кажат „ Да “, само че в този момент всяка от страните-членки има своята дума. Кунева напомни, че Нидерландия е страната, снабдила България с катер, който да пази черноморската ни граница.

„ Хайде да прочетем нашите вести и да забележим по какъв начин ние ще оценим личния си прогрес “, каза Меглена Кунева  Меглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 във връзка това дали Европейски Съюз ще признае политическия прогрес на България.

„ Отговорът е тук и ние го знаем. Ако ние имаме разпознат триумф, че сме напреднали със правосъдната промяна и службите за сигурност. Ние можем да се подлагаме на критика, само че би трябвало да кажем какво следва – това желаят да чуят и нашите сътрудници “, сподели още Кунева.



„ Победата е табиет. Ние загубихме навика да побеждаваме, когато става въпрос за присъединение “, сподели още тя.

„ Доскоро Шенген не беше във фокуса на публичното мнение. Това не е да пътуваш по-бързо до Гърция, това е стопанска система, екология, доверие, щемпел за качество, значи, че страната се ръководи добре “, сподели още Меглена Кунева  Меглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР