Гаргаренето с разтвор унищожава инфекцията Да се отървете от кашлицата

...
Гаргаренето с разтвор унищожава инфекцията Да се отървете от кашлицата
Коментари Харесай

Гаргаренето с разтвор помага в борбата с кашлицата

Гаргаренето с разтвор унищожава инфекцията

Да се отървете от кашлицата не постоянно е елементарно. Това се отнася както за сухата, по този начин и за влажната кашлица. Един от най-ефективните способи за битка с неразположението е гаргарата с лечебни разтвори. Приготвянето на таково средство е напълно просто, а самата процедура не изисква доста време и старания.

Разтвор при влажна кашлица
Голямото количество храчки предизвика мощна кашлица, която предизвиква инфектиране на лигавицата на гърлото. Такова раздразнение предизвиква мощен дискомфорт, тъй че би трябвало да се отървете от аргументите за появяването му допустимо най-скоро. За това ще ви помогне постоянното гаргарене с домашно подготвен разтвор.

Солена вода
Обикновената трапезна сол може да се бори с кашлицата. За да приготвите разтвор, една чаена лъжичка сол се разтваря в чаша топла преварена вода.

Комбинация от билки
За това средство ще са ви нужни избрани билки. Отварата от следните лечебни растения има оптимален резултат:

жълт кантарионкасисевкалиптневенлайкаградински чай

Използвайте равни количества от всяка съставна част. За една супена лъжица билкова примес ще ви би трябвало чаша вряла вода. Залейте билките, варете за към 5 минути.

Тази запарка ще ви избави от влажната кашлица, ще унищожи инфекцията, ще облекчи болката в гърлото и ще укрепи имунната система. Следователно възобновяване с билки е бързо и надеждно.

Разтвор при суха кашлица
За битка със сухата кашлица ви е належащо средство, което отстранява несъразмерната сухота в гърло, възпалението на лигавицата и облекчава дразнещата болежка. Гаргарете на всеки 2-4 часа.

Разтвор с оцет
Нуждаете се от 1 с.л. оцет и половин литър топла вода. Достатъчно е да гаргарите няколко пъти дневно.

Следната примес втечнявате храчките и успокоява гърлото:
листа от култивиран чай
листа от евкалипт
цветове невен

Вижте още: Сушене на месо с подправки, усет който ще ви изненада

Смесете билките в равни количества. 1 супена лъжица залейте с чаша вряла вода и варете на водна баня за 10 минути. Гаргарете до 6 пъти дневно. Срокът на валидност на разтвора е единствено 4 часа.

Гаргаренето с разтвор оказва помощ при кашлица и инфектиране.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР