Гарет Бейл ще заяви на Реал Мадрид, че очаква да

...
Гарет Бейл ще заяви на Реал Мадрид, че очаква да
Коментари Харесай

Бейл няма да намали заплатата си, ако се върне в Реал

Гарет Бейл ще съобщи на Реал Мадрид, че чака да получи заплатите си, даже в случай че напусне клуба това лято. Уелската суперзвезда наподобява, че се завръща към положителната си форма, откакто означи на два пъти при успеха на Тотнъм с 4:0 над Бърнли.

През сегашния сезон Бейл играе чартърен в отбора на „ шпорите “. 31-годишният уелсец печели по 600 000 паунда на седмица, като лондончани изплащат половината от тази сума сега.

Бейл е отворен към концепцията да остане в Северен Лондон и през идващия сезон, когато ще е навлязъл в последните 12 месеца от договора си с Реал. Но крилото не възнамерява да взима решение за бъдещето си преди края на вътрешния сезон, като има вид той да се завърне на „ Сантиаго Бернабеу “.

Според „ Mirror “ Бейл ще откаже да понижи заплатата в последната година от контракта си с испанския клуб. Това значи, че Реал ще би трябвало да субсидира още веднъж заплатата му даже, в случай че се върне чартърен в Тотнъм.

Единственият вид за Реал, с цел да не изплаща заплатата на уелския национал, е Тотнъм да го откупи, което обаче наподобява мъчно на този стадий.

Бейл има осем гола и пет асистенции в 22 участия във всички шампионати за „ шпорите “ през акцията. Очаква се той а започва в четвъртък против Фулъм във Висшата лига.

Gareth Bale's demand to Real Madrid ahead of potential permanent transfer exit

✍|
— Mirror Football (@MirrorFootball) function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР