Гарет Бейл ще получи възможност да се сбогува с феновете

...
Гарет Бейл ще получи възможност да се сбогува с феновете
Коментари Харесай

Феновете на Уелс ще покажат своята признателност към Гарет Бейл

Гарет Бейл ще получи опция да се сбогува с почитателите на Уелс по време на квалификационния мач за Евро 2024 против Латвия в Кардиф. Бившият капитан на уелския народен тим Бейл се отдръпна от футбола през януари, откакто записа 111 мача и означи 41 гола и и двата върха за тима, по време на забележителна 16-годишна кариера в националния тим. 

33-годишният някогашен състезател на Реал Мадрид изигра последния си мач на Световното състезание през ноември и ще дойде в Кардиф от вкъщи си в Лос Анджелис преди началото на мача. Бейл ще бъде приветстван край терена преди мача, като се чака да каже няколко думи на последователите на Уелс. " Гарет Бейл ще бъде на стадион „ Кардиф Сити “ на следващия ден вечер. Феновете ще имат опция да покажат своята благодарност към легендата ", заяви Футболната асоциация на Уелс в формалния си акаунт в " Туитър ". 

Бейл ще бъде посрещнат от разпродаден стадион след равенството 1:1 при гостуването на Хърватия. " Продадохме 32 000 билета и ще бъде невероятна атмосфера. Хърватия е насочна точка за нас. Отидохме при страховит тим в Хърватия и там не доста хора реализират резултат, а ние го направихме с повърхностен състав ", сподели селекционерът на отбора Роб Пейдж. Ще би трябвало да бъдем търпеливи против Латвия и да се опитаме да обезвредим тяхната офанзива ", добави той. /МД/ Споделете

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР