Гардът на Маями Хийт Дуейн Уейд заяви, че не е

...
Гардът на Маями Хийт Дуейн Уейд заяви, че не е
Коментари Харесай

Уейд не бърза с решението за бъдещето си

Гардът на Маями Хийт Дуейн Уейд съобщи, че не е взел дефинитивно решение дали ще играе и през идващия сезон, само че изрази спокойство за бъдещето си. Гардът, който има 15 сезона в НБА зад тила си, добави, че това не е най-важно за него все още и ще употребява идните месеци, с цел да обмисли добре обстановката.

" Точно в този момент не съм обезпокоен от това дали ще играя, или не ", сподели Уейд след провалянето на " горещите " с 91:104 от Филаделфия, което постави завършек на сезона на отбора от Флорида.

" Казал съм на всички към мен, че решението за бъдещето ми ще бъде взето след края на този сезон. За пръв път завършвам сезона с такава настройка. Преди постоянно, когато съм бил свободен сътрудник, съм знаел каква тъкмо договорка ще сключа. Това лято просто ще видя по какъв начин се усещам, в каква посока желае да върви организацията и тогава ще реша какво да върша. Честно казано, това не ме тормози по никакъв метод. Каквото и да реша, ще бъда удовлетворен. Решението за бъдещето ми ще бъде напълно мое ", сподели Уейд, представен от " Маями Хералд ".

Уейд се завърна в отбора на Маями през февруари тази година - малко повече от година, откакто напусна тима, с цел да играе първо в родния си град Чикаго, а по-късно и с положителния си другар ЛеБрон Джеймс в Кливланд.

Гардът, който бе определен от Маями под номер 5 в драфта през 2003 година, има 12 участия в " Мача на звездите ", 3 трофеи и една премия за " Най-полезен състезател " във финалната серия през 2006 година. През този сезон Уейд записа индикатори от 11,4 точки, 3,4 асистенции и 3,8 битки приблизително на мач.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР