Гарантирането на сигурността и безопасността е основен приоритет за всяка

...
Гарантирането на сигурността и безопасността е основен приоритет за всяка
Коментари Харесай

Тенденциите в секторите „Сигурност“ и „Безопасност“ – във фокуса на СЕКЮРИТИ ЕКСПО 2018

Гарантирането на сигурността и сигурността е главен приоритет за всяка страна, компания, държавна и частна институция, организация. 25-ото интернационално ревю СЕКЮРИТИ ЕКСПО 2018 ще се организира от 7 до 10 март в Интер Експо Център под патронажа на Министерството на вътрешните работи. Организатори са партниращите си Българска търговско-промишлена палата и Интер Експо Център.

Записванията за форума са стартирали, а компаниите към този момент декларират своето присъединяване. СЕКЮРИТИ ЕКСПО тази година бе посетено от над 8500 експерти. Събитието даде платформа за пряк контакт сред участващите компании, както и със експерти от над 20 страни.

Интерактивност и с взор в бъдещето

Интерактивността и опцията за „ взор в бъдещето “ са цели, които уредниците на СЕКЮРИТИ ЕКСПО си слагат за всяко издание.

Изложението дава опция представителите на бранша да се съберат под един покрив, обхващайки всички аспекти в секторите „ Сигурност “ и „ Безопасност “. Това дава опция на компаниите, опериращи в охранителната активност да проследят актуалните трендове, да „ надникнат “ в бъдещето, да намерят верните бизнес сътрудници, както и да се срещнат с последните механически нововъведения в областта на биометричните и антитерористичните средства, алармените системи, контролът за достъп, бронираната техника и екипировка.

Определяно като „ мястото, на което си дават среща визионерите “, СЕКЮРИТИ ЕКСПО основава условия, в които фирмите от бранш „ Видеонаблюдение “ се срещат със системи, предлагащи извънредно висока резолюция, инфрачервени и мини камери, видеорекордери и други. Това е мястото, на което могат да бъдат проследени и трендовете в пожароизвестяването и пожарогасенето. Широко застъпени са и IT – секторът, връзките, отбрана на транспорт на данни, Big Data както и все по-скорострелно разрастващата се Вселена на така наречен „ интелигентни здания “.

Паралелно със СЕКЮРИТИ ЕКСПО, от 7 до 10 март 2018 година, в Интер Експо Център ще се организира и интернационалното ревю Българска строителна седмица.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР