Ганайската футболна асоциация (ГФА) се извини на феновете в страната

...
Ганайската футболна асоциация (ГФА) се извини на феновете в страната
Коментари Харесай

В Гана ще реформират футбола си след провала на КАН

Ганайската футболна асоциация (ГФА) се извини на почитателите в страната за разочароващите резултати на националния тим на Купата на африканските народи и даде обещание, че ще вземе ограничения след неуспеха. Тимът бе отстранен в груповата фаза, откакто завоюва единствено две точки. " Черните звезди " водеха с два гола на Мозамбик в последния си мач и бяха класирани за плейофите във виртуално нареждане, само че " мамбите " нанизаха две попадения в добавеното време.

" Разбираме разочарованието, което резултатите на тима могат да провокират в нашата футболна нация. Представянето на тима бе надалеч от упованията на всички ни и поемаме цялостна отговорност за това. Уверяваме всички, че сме взели ограничения и ще адресираме актуалната обстановка по този начин, както прилича. Ще бъде изработен обширен разбор на тактиката за развиване, тренировките, обезщетенията и цялостната конструкция ", пишат от ГФА след съвещание на Изпълнителния комитет.

Оттам към този момент освободиха селекционера Крис Хютън и 2 февруари е краен период за кандидатстване за поста. " Новият селекционер би трябвало да е осведомен с модерните трендове във футболната тактичност и развиването ", пишат още от асоциацията.
 Южна Африка - Мароко 2:0 в осминафинал от шампионата за Купата на Африканските народи
Четвъртите в света бяха подчинени от " Бафана бафана "

Голяма изненада
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР