Галя Щърбева е в усилени преговори за започване на работа

...
Галя Щърбева е в усилени преговори за започване на работа
Коментари Харесай

Зад гърба на колегите! Любенова урежда с ефир Галя Щърбева

Галя Щърбева е в усилени договаряния за започване на работа в Би Ти Ви, научи „ Уикенд” от сигурни източници. Водещата, която преди година бе уволнена от Нова телевизия, е на крачка от стола на излязлата в майчинство Алекс Кръстева от „ Тази събота и неделя”.

Къдрокосата новооткрита сестра на Нети разгласи в края на предишния тв сезон, че е в очакване на първата си рожба. Алекс Кръстева би трябвало да роди напълно скоро, поради което се сбогува със феновете и екипа на предаването „ Тази събота и неделя” и излезе в отпуск преди майчинството.

След раждането, което би трябвало да е през есента, по закон й се поставят още две години отпуск, по време на които някой би трябвало да работи вместо нея. Кой ще наследи Александра?

В Би Ти Ви от месеци търсят подобаващ човек и се приказва, че към този момент са го намерили в лицето на Галя Щърбева. Най-добрата другарка на Лора Крумова от дълго време точи зъби за място в тази телевизия. Тя бе уволнена от Нова през месец май предходната година и от този момент си търси ефир.

Журналистката се занимава с задоволително планове отвън малкия екран, които й носят положителни приходи. Екранът и възприятието, че е известна, обаче й липсвали. Тя търсела всевъзможни способи да се върне пред камерите. За огромно нейно страдание, Галя не се радва на същия интерес към своята личност като приятелката си Лора, тъй че търсенето на ефир буксувало в продължение на месеци.

Единственото, с което съумя да се уреди от уволнението си до момента, беше една седмица като коментатор в предаването „ Преди обед” на Би Ти Ви. Предстоящото майчинство на Алекс Кръстева обаче й разчистило пътя за завръщане на екран.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР