Галин сбъдна най-голямата мечта на Дебора от Стара Загора, като

...
Галин сбъдна най-голямата мечта на Дебора от Стара Загора, като
Коментари Харесай

Нарязаната Дебора от Стара Загора вече е фолк певица

Галин сбъдна най-голямата фантазия на Дебора от Стара Загора, като й подаде ръка за старта на музикалната й  кариера. Вече е реалност първата й ария, която е в дует с младата звезда от лейбъла Алфа Мюзик – Лидия. Сингълът носи заглавието “Разбити фантазии ” и към този момент направи своята премиера.

Песента е особено основана на Дебора и е съавторство на Галин, Мирела и Никола Томов, който прави и аранжиментът. По текста продуцентът работи дружно с Мирела и Николай Гурманов. Режисьор на видеоклипа е Виктор Антонов- RIKK, а оператор – Георги Марков.

“Скъпи другари, желая да ви показва моята дебютна ария с прелестната Лидия. Ще посрещна 2024 година със сбъдването на моята най-съкровена фантазия и съм щастлива, че мога да я споделя с всички вас!



Тази ария е за “Разбитите фантазии ” и дамите, които са обичали същински, само че са били проект “Б ” в мъжките сърца! Жените, които все пак са намерили сили да продължат напред! Вложихме цялата си обич и положителна сила в тази красива ария, уповавам се да ви хареса!

Искам да благодаря на целия екип на @alphamusicbg, че сбъднаха най-голямата ми фантазия, на Галин, който ми подаде ръка и без който нямаше да имам тази красива действителност през днешния ден. Благодаря особено и на Генералния сътрудник, който ни поддържа и спонсорира дебюта ми! Пожелаваме ви най-магичното посрещане на 2024 и дано бъде невероятна и за вас! Обичайте се и давайте обич! ” – показа в прочувствен пост Дебора.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР