Галена все още не може да се отърси от шока

...
Галена все още не може да се отърси от шока
Коментари Харесай

Едва не убиха бодигарда на Галена

Галена към момента не може да се отърси от шока от случилото се.

 

Преди броени дни известната певица за малко да остане без телохранителя си, който извършва и длъжността водач.

 

Георги К. е настанен в болница, откакто в нощен клуб във Велико Търново се стигнало до меле, в което примрял човек. Георги му се притекъл на помощ, само че в това време и агресорът нападнал и него, намушквайки го в бедрото с изострен предмет.

 

Персоналът на заведението незабавно повикал екип на Спешна помощ, който откарал телохранителя на Галена до локалната болница, където го оперирали по неотложност.

Медици разкриват, че Георги бил с дълбока порезна рана на бедрото, с дължина към 26-7 см. Освен това пострадването за малко не се трансформирало във съдбовно, поради, че е доста покрай магистрални кръвоносни съдове на бедрото, които като по знамение не били наранени.

 

Хирургът доктор Николен Стойнов обаче не се наема да допусна с какво е осъществено пострадването. Той се лимитира само до изказванието, че разрезът е изработен с изострен предмет. С какво тъкмо обаче ще дефинира правосъден доктор.

 

Запознати разкриват, че телохранителят на Галена е с 36 шева на крайници и със сериозна кръвозагуба. Животът му е вън от заплаха с помощта на бързата реакция на личния състав на заведението и медицинският екип.

 

Здравият мъж е охранител на певицата от към година. Галена е доста обезпокоена от случката и всекидневно звъни да се осведоми за положението му.

Инфо: Уикенд

Тагове: Галена бодигард екшън пострадал Велико Търново
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР