Галена на живо няма нищо общо с певицата от снимките

...
Галена на живо няма нищо общо с певицата от снимките
Коментари Харесай

Галена заприлича на дебелата Андреа

Галена онлайн няма нищо общо с певицата от фотосите в обществените мрежи, написа таблоидът „ Уикенд “, сравнявайки фотосите на изпълнителката с такива, направени от " папараци ". Чалгадивата безусловно е неразпознаваема.

От фрагментите, до които се добрали от жълтото издание, се вижда, че смядовката към този момент догонва визията на Андреа от най-дебелия си интервал. От тънката талия и стройната ѝ фигура няма и помен и всички недоумяват на какво се дължи това внезапно напълняване.

„ Няма неприятно, че е качила 15 кила, само че за какво на фотосите си във Фейсбук е слаба като съчка? Това няма нищо общо с действителната ѝ визия. По-добре да се демонстрира такава, каквато е “, подлага на критика я почитател на певицата.

 Галена замязя на дебелата Андреа
Други я пазят, че въпреки всичко е майка на две деца, а и при започване на лятото изкара ковид. Най-вероятно престоят у дома и неналичието на физически извършения са „ помогнали “ на фолк дивата да трупне килата. Въпреки диетите, на които се подлага, тя към момента не може да смъкне насъбраните тлъстинки. Припомняме, че до момента в който си болен от Ковид-19, е безусловно неразрешено каквато ѝ да е физическа интензивност. Хитовата изпълнителка обаче траяла да не посещава фитнеса и откакто оздравяла, само че се щади по време на тренировките.

Галена е качила основно на стомах, ханш, ръце и лице. Излишните килограми очевидно не тормозят изключително певицата на „ Пайнер “, която продължава да върви с къси поли и потничета, като по този начин единствено изпъкват повече сланинките ѝ. Преди време Галена укрепи дупето си със силиконови подплънки, само че през днешния ден към този момент няма потребност от имплантите в задните си елементи, тъй като и те са се налели солидно.

„ Секси е, още не е грозно дебела, само че е напът да стане като Андреа, която едвам преди няколко месеца се втали от 85 на 60 кг. Галена ще я замести и ще ѝ лепнат някой противен прякор, в случай че не спре да наддава”, разясняват злобно нейни колежки.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР