Галена и семейството й вече имат палат за чудо и

...
Галена и семейството й вече имат палат за чудо и
Коментари Харесай

Свекървата на Галена й подари къща на морето

Галена и фамилията й към този момент имат дворец за знамение и приказ освен във Велико Търново, където живеят, а и край морето. Благодарение на свекърва си, от това лято чалга звезда №1 у нас може да търчи по участия и от първокласната си вила. Баба Стефка е купила по една и за двамата си сина – Галин, мъжът на хитовата певица, и Кристиян, в Черноморец
 

Вилите са връх на модерното строителство и за разлика от внушителния дворец на Галин и Галена в остарялата столица, не е мега огромен. Затова пък също е с всички улеснения, заобиколен е от зелени площи и в двора има басейн. Голям плюс, несъмнено, е приказната панорама към морето и близостта до плажа. Тъй като вилите са строени малко по-нависоко, до момента в който се плацикат в басейна си, Галена и родата й могат да съзерцават синия небосвод. Ако им се прииска пясък пък, могат за по-малко от пет минути пешком да слязат до плажа и да събират загар дружно с другите летовници.

Това лято вилите били приключени и Галена и фамилията й към този момент употребили своята. В тази в съседство пък, която е на разстояние няколко метра, незабавно се настанил братът на Галенения мъж. Така вилите-близнаци разрешавали на родата на Галин да се събира и за обща морска почивка. Канели и доста другари, измежду които и Азис. Както е известно, Кралят на попфолка е непосредствен другар с Галена, с която имат два дуета. Той постоянно гостувал на приятелката си, при което мъжът й Галин постоянно се проявявал като съвършен хазаин и кулинар. Веднага се захващал да подготвя специалитети на барбекюто в двора.

Не е ясно какъв е интериорът в лятната къща на певицата и фамилията й, само че най-малко извън, разяснява се в сектора, не прави усещане с пищност и разсипничество, както пък се разясняваше за непрекъснатия им дом. Той се простира на повърхност от 1900 кв. метра в региона на кв. „ Картала ” в остарялата столица. И тази им къща е по-нависоко, тъй че се разкрива панорама към целия град. През централния вход се влиза в голямо преддверие, откъдето от двете страни се извиват дъгообразно две стълбища до втория етаж.

Къщата има 11 спални и още толкоз стаи, голям басейн в двора, фитнес, няколко дрешника за безройните тоалети и обувки на певицата. И в този си дом Галена и фамилията й имат стилно барбекю, на което подготвят вкусна храна за многото си другари, които постоянно посрещат в китната си градина. В непосредственост се намира ритуалният парцел на Бялото приятелство на Петър Дънов.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР