Галена и мъжът й вече са собственици на още един

...
Галена и мъжът й вече са собственици на още един
Коментари Харесай

Галена се радва на вила в Черноморец, подарена й от свекървата

Галена и мъжът й към този момент са притежатели на още един дворец – този път на морето.

Благодарение на щедростта на свекърва си, от това лято чалга звезда №1 у нас, може да търчи по участия от първокласната си вила. Баба Стефка купила по една и за двамата си наследници в Черноморец – Галин (половинката на певицата) и Кристиян.

 

Макар вилите да са връх на модерното строителство, спрямо парцела им във Велико Търново, този в Черноморец не е толкоз огромен. Затова пък има всички улеснения и е заобиколен от зелени площи, а в двора има басейн. Да не пропущаме и приказната панорама към морето и близостта на плажа.

 

Тъй като вилите са издигнати малко по-нависоко, до момента в който Галена и останалите от фамилия се плацикат в басейна, могат да съзерцават синия небосвод. Ако пък им се прииска пясък, за пет минути могат да слязат пешком до плажа.

 

След като вилите били приключени това лято, Галена и фамилията й към този момент сефтосали своята. В прилежащата пък незабавно се настанил зет й. Близостта на вилите разрешава родата на Галин да се събира за обща морска почивка. Азис постоянно гостувал на колежката си, с която са положителни другари, а Галин се проявявал като съвършен хазаин и кулинар и незабавно се захващал с приготвянето на барбекюто в двора.

 

И въпреки да не излиза наяве какъв е интериорът на лятната къща, извън парцелът не прави усещане с пищност за разлика от непрекъснатия им дом във Велико Търново, който се простира на повърхност от 1900 кв. м. в региона на кв. „ Картала “.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР