Гала и Стефан не са се отказали от идеята да

...
Гала и Стефан не са се отказали от идеята да
Коментари Харесай

Гала и Стефан правят бебе ин витро? - slava.bg

Гала и Стефан не са се отказали от концепцията да имат общо дете.

Преди дни мъжът на водещата е бил засечен в известна столична клиника, занимаваща се с ин витро процедури, разясняват очевидци. Стефан разнасял документи и крачел нервно по коридорите, само че половинката му не го придружавала по време на визитата.

Персоналът незабавно го разпознал и клюката, че може би с водещата на "На кафе " са решили да бъдат родители типично по холивудски, в една по-зряла възраст, бързо тръгнала из коридорите. Всъщност самата Гала преди няколко месеца призна, че със Стефан в никакъв случай не са бягали от концепцията за общо дете умишлено и не са се пазили.

Дълго време в общественото пространство се твърдеше, че актуалният мъж на журналистката бил прекомерно срещу да бъде татко, а слухът бе доказан от самия него по време на задача във ВИП Брадър, където взе участие преди няколко години. В диалог с Ники Кънчев обаче Гала разкри, че Гала била подготвена да стане майка още когато се срещнали със Стефан, само че чудото по този начин и не се случило. От предходните си връзки и двамата имат по една пораснала щерка. Щерката на Гала - Мари, към този момент гони известността на майка си, учи публицистика и е извънредно известен модел в обществените мрежи.

Тя е плод на връзката на Гала с предприемача Константин Будев, с който се разведоха скандално пред към 20-на години. Стефан пък има дете от някогашната си жена Роси, с която дълго време бяха в открита война. Навремето той зарязал нея и новородената им щерка Никол, с цел да върти извънбрачна обич с Гала. В продължение на няколко години двете дами си разменяха грозни нападки и не можаха да се помирят.

От известно време обаче посред им е настъпило помирение, а Гала към този момент приема щерката на Стефан като свое дете, написа Ретро.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР