Гаел Бонел Санчес ( Gaël Bonnel Sanchez) е французин с

...
Гаел Бонел Санчес ( Gaël Bonnel Sanchez) е французин с
Коментари Харесай

Гаел Бонел Санчес: Направих водка с бял диаментен хайвер и часовници с автограф от Наполеон

Гаел Бонел Санчес ( Gaël Bonnel Sanchez) е французин с испански корени. Негово име е познато в целия свят, с около новите му планове занапред ще набира скорост в медийното пространство.

Той е млад, обаятелен и ужасно образован мъж, който не се опасява от риска. И сякаш рискът го обича, защото постоянно му се получават нещата от раз. Проектите му нямат аналог в международен мащаб, което го прави ужасно забавен. Избрал е България за страна, в която да сбъдне огромна част от фантазиите си. Как ви звучи водка с хайвер?!

А водка с бял диамантен хайвер, чиято младоженка коства шестцифрена сума?! Часовници с подпис от исторически персони?! Това са единствено част от плановете на Гаел, за които споделя особено за нашите читатели:


-Г-н Гаел Бонел Санчес, разкажете ни малко повече за вас като човек?

-Аз съм французин с испански корени. Роден съм в Южна Франция, пътувал съм доста, след което се открих в Париж. Бях футболист като тинейджър, когато бях 14-15-годишна възраст играех футбол в професионалната лига на Франция и ми се постановяваше да пътувам доста.

Няколко години по-късно, към 19-20-годишна възраст, взех решение да спра с футбола, тъй като към този момент бях изживял тази фантазия. Дотогава всичко в живота ми бе съврзано единствено с футбола, аз в действителност доста го обичах.

Мениджърът ми ми оферираше да продължа да играя в Албания или друга страна на Балканите, а аз желаех кариера по-скоро в Англия. И това беше знак за мен, че би трябвало да направя нещо друго. Мечтаех си за филми по това време. Исках да върша това, което желая, а не да бъда просто футболист. И по този начин отпътувах за Испания с еднопосочен билет, беше ми мъчно, тъй като нямах пари.

Там взех решение, че би трябвало да стартира да се занимавам с телевизия, само че всички ми споделяха, че е невероятно да работя в малкия екран, тъй като това е фантазия на милиони хора, а аз съм никой, нямам контакти.

Четете на show.blitz.bg повече за Гаел, както и за плановете му - водка с бял диаментен хайвер, часовници с подписи от Наполен и тайният план обвързван с Космоса.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР