Гаджето на топплувеца ни Антъни Иванов - Габриела, е най-обсъжданата

...
Гаджето на топплувеца ни Антъни Иванов - Габриела, е най-обсъжданата
Коментари Харесай

Гаджето на Антъни Иванов показа секси извивки на бала си

Гаджето на топплувеца ни Антъни Иванов - Габриела, е най-обсъжданата абитуриентка във Велико Търново. Причината е секси визията, която хубавицата избра за бала си.

Половинката на спортиста чества завършването пременена в алена рокля с голяма цепка. Благодарение на нея се виждаха изваяните й с плуване крайници. На левия тя сподели две татуировки - шеговит надпис на бедрото и рисунка на глезена. " Уникална " и " Богиня " бяха най-често срещаните мнения за визията на Габриела. Самият Антъни също не остана безучастен към визията на половинката си.-

“Красавицата ми ", написа той под една от фотосите на Габи от бала и добави две сърчица.
 Половинката му приключи Американския лицей " Аркус " в Търново. Това е частна гимназия, в която всички предмети като се изключи часовете по български се водят на британски. Габриела бе част от 13-ия випуск на учебното заведение.

Тя приключи в ексцентричната конюнктура на карантината по време на пандемията от ковид. Последните месеци, сходно на всички възпитаници в България, и половинката на Антъни учи отдалечено. Заради вируса и балът й бе отсрочен с няколко седмици. Състоя се едвам преди няколко дни.
 Докато траеше карантината, неразделно до нея беше Антъни. Той се прибра от Америка, където следва, и прекара съвсем цялото време в родината с обичаната си. Така двамата посрещнаха дружно и четвъртата годишнина от началото на връзката им.

Половинката на Иванов също е състезателка по плуване. Двамата се срещат по времето, когато упражняват дружно във Велико Търново. Габриела е извънредно горда от достиженията на Антъни и непрестанно пуска линкове в обществените мрежи с неговите достижения.
" България Днес "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР