Гаджето на Тейлър Суифт, Травис Келс, фино показа подкрепата си

...
Гаджето на Тейлър Суифт, Травис Келс, фино показа подкрепата си
Коментари Харесай

Травис Келс фино реагира на новата любовна връзка на Тейлър Суифт, Селена Гомез и Бени Бланко

Гаджето на Тейлър Суифт, Травис Келс, тънко сподели поддръжката си за относително новата връзка на нейната обичана Селена Гомез с Бени Бланко.

Играчът на Канзас Сити Чийфс наподобява утвърди любовта на Гомес и музикалния продуцент, като „ хареса “ фотоси в Instagram на двойката, присъстващи на мача на Лос Анджелис Лейкърс по-рано тази седмица.

Снимките, споделени от GQ в четвъртък, демонстрират артиста на „ Same Old Love “ и Бланко да се гушкат дружно, до момента в който седят край корта, до момента в който Лейкърс се изправят против Маями Хийт в Crypto.com Arena в сряда.

Гомес, на 31, и Бланко, на 35, парадираха с любовта си, като се държаха за ръце по време на играта. В един миг възпитаничката на „ Магьосниците от Уейвърли Плейс “ интимно отпусна глава на рамото му, а в различен случай Бланко беше хванат да целува ръката й.

Не е ясно дали пътищата на Келсе, на 34, и Гомес са се пресичали на фона на връзката му със Суифт. Спортистът отсъстваше от празненствата във връзка 34-ия рожден ден на артиста...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР