Габровската фирма за производство на луксозни кожени изделия Принц ООД

...
Габровската фирма за производство на луксозни кожени изделия Принц ООД
Коментари Харесай

ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги връчи удостоверение за снабдяване със 100% зелена енергия на Принц ООД

Габровската компания за произвеждане на първокласни кожени произведения Принц ООД стана следващото българско дружество, което употребява напълно сила, създадена от възобновими източници. Удостоверението за 100% зелена сила беше връчено от господин Богомил Недевски, шеф отдел Продажби Ключови Клиенти в ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги, на господин Сергей Гилин, шеф и притежател на компания Принц ООД.

„ От основаването на нашата компания през 1991 година до през днешния ден непрестанно се стремим да произвеждаме артикули, които дават отговор на условията на нашите клиенти. Смятам, че с изключение на високото качество на нашето произвеждане, ние сме длъжни да следваме „ зелената концепция " на всички места в активността си. Радвам се, че с помощта на нашия енергиен снабдител ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги, се присъединихме към българските предприятия, които употребяват напълно сила, създадена по екологичен метод, с което показваме виновното ни отноше-ние към природата, която ни заобикаля ", показа господин Гилин.

ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги е първият търговец на електрическа енергия в Бълга-рия, който стартира издаването на удостоверения за 100% зелена сила. До момента десетки компании са притежатели на специфичния документ, който се ба-зира на Гаранциите за генезис, издадени от Агенция за стабилно енергийно развиване. Всяко уверение за зелена сила има неповторим номер, опреде-лен период на годност и се води в обществен указател, който е със свободен достъп и се намира на интернет страницата на ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги.

„ В последната година отчитаме наклонност за нарастване на растежа на потребление на сила, създадена напълно от възобновими източници. За нас е чест, че от ден на ден компании в нашата страна виждат в лицето на ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги приближен сътрудник за доставка на 100% зелена сила. По то-зи метод, дружно с нашите клиенти, даваме своя принос за осъществяване на евро-пейската инструкция за произвеждане от ВЕИ и по едно и също време подтикваме по-ефективна и природосъобразна работа на българската стопанска система и промишленост ", съобщи господин Недевски.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР