Габриела Якуб, дъщеря на известния пловдивски д-р Дани Якуб, изневери

...
Габриела Якуб, дъщеря на известния пловдивски д-р Дани Якуб, изневери
Коментари Харесай

Габриела Якуб ще става адвокат

Габриела Якуб, щерка на известния пловдивски доктор Дани Якуб, изневери на фамилната традиция и е твърда, че ще става юрист. Красивата наследница на лекарската фамилия показа пред " Марица ", че медицината не я влече и по тази причина е записала право. Габриела мечтае да развие собствен бизнес и сама да гони триумфа, а не да разчита на роднините. След време възнамерява да направи лична адвокатска или нотариална адвокатска фирма.

Красавицата е студентка в трети курс, само че намира време и за други забавни занимания - създава лична линия здравословни храни, работи като модел и рекламно лице на известни марки за долни дрехи и облекла.

Голямата пристрастеност са пътуванията. Габриела има зад тила си визити в над 40 страни по света. Най-много се е впечатлила от Куба и Мексико. Смята, че човек би трябвало да колекционира моменти и страсти, а не движимости.

Бъдещата правистка разкри, че от дълго време не търси популярност по подиумите на състезанията за хубост, от които има цяла витрина с корони. Напоследък обаче сходни трофеи не <210> носят задоволство. Затова не би взела участие в конкуренцията за " Мис България ", а още повече за " Мис Плеймейт ". Отношението към този конкурс е мощно отрицателно.

Идеалът за мъж на Габриела е мощен и сексапилен мачо с джентълменско отношение към дамите. Госпожица Якуб признава, че обича нощния живот, а обичаното <210> място в Пловдив е Капана.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР