Габриела Русинова завършва специалност Живопис в пловдивската Национална художествена гимназия

...
Габриела Русинова завършва специалност Живопис в пловдивската Национална художествена гимназия
Коментари Харесай

Абитуриентката Габриела иска да преподава рисуване

Габриела Русинова приключва компетентност ”Живопис ” в пловдивската Национална художествена гимназия „ Цанко Лавренов ” с водещ учител Ели Станчева. Решена е да продължи да се занимава с изкуство и ще кандидатства " Педагогика по образованието на изобразително изкуство " в АМТИИ - Пловдив.

“Радвам се, че приключвам междинното си обучение в годината, в която Пловдив е Европейска столица на културата, тъй като този факт отваря доста порти за младежи ”, споделя тя.

Гордее се със извоюваното първо място в тазгодишния Конкурс за образователна рисунка Бургас 2019, „ Втора възрастова група ”, извършен във Филиал Бургас на Национална художествена академия. “За първи път спечелвам в сходен конкурс и се надявам да съм показала добре освен себе си, само че и моята гимназия ”, вълнува се Габриела.

Тя обича да рисува хора, тъй като харесва да улавя и пресъздава уникалността на всеки човек. С наслаждение свири на китара, което й оказва помощ да се откъсне от света, когато има потребност. Отскоро е разкрила модата като на метод да изрази себе си.

Снимки: Личен списък

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР