Габриела ми каза, че мъжът й я е уверил, че

...
Габриела ми каза, че мъжът й я е уверил, че
Коментари Харесай

Вижте Пейо и жените, обвинени за убийството му! Празнували Коледа щастливи и не са се карали за пеленачето

Габриела ми сподели, че мъжът й я е уверил, че ще се грижи за бебето като свое, сподели адвокатката на Красимира Трифонова

Снимка от коледно празненство, на което се виждат лицата на удушеният в София Пейо Пеев и дамите, упрекнати за убийството му, бе показана в студиото на бТВ. Адвокатът на Красимира Трифонова - Велика Андонова посочи, че на нея с изключение на дипломатът и щерка й, са и няколко деца. 

„ На фотографията са Красимира и кърмачето, Габриела, Пейо, момченцето, което е на 6 години. Пеленачето е Кристиян. Три момиченца от входа са също снимани “, посочи адвокатката. 

„ Отношенията сред Габриела и брачният партньор й са били такива – прелестни, когато подписват цивилен брак и след раждането на второто дете. Не са имали разногласия по какъв начин да се грижат за него “, твърди тя. 

„ Сложихме бяла лента върху фотографията, тъй като на нея се виждат лицата на доста деца, в това число и на бебето “, посочи водещата Мария Цънцарова. 

„ Пейо и Габриела са се срещнали в Германия по време на следването им. Той е работил доста малко време по специалността си. След като се връщат в София и заживяват дружно, Пеев пренасочва активността си към Пловдив и се е занимавал нещо обвързвано с мебели “, споделя Андонова. 

„ Отношенията им са били естествени тогава. Имало е обаче вмешателство от родителите му, които не са одобрявали Габриела. Затова са се разделили. Той е останал в Пловдив, а тя е отишла в Бургас. Започнала е работа в общината “, прибавя тя. 

„ Пейо е виждал детето. Те даже са живеели дружно след раждането. След това връзките има охладняват и той не се мести в Бургас. В морския град Габриела се е срещнала в Велико Минков, чиято концепция за бащинство е доста мощно изразена в медиите “, посочи адвокатката. 

„ Когато Пейо и Габриела са сключили брак, той е декларирал, че ще гледа по-голямото ѝ дете като свое “, добави тя.

„ Колегите от „ 24 часа “ изкарват съглашение на Софийския областен съд от 2020 година Още тогава се уреждат правата кой и по кое време да се грижи за детето. Самият Пейо Пеев е бил неудовлетворен и е споделил, че Габриела не го съблюдава и по тази причина има негова тъжба в Пето РПУ в Бургас “, посочи водещият Златимир Йочев.

„ Този факт не ми е прочут, само че съм склонна да се съглася със мнението на криминалиста Ботьо Ботев, който сподели пред Българска национална телевизия, че става въпрос за случайно ликвидиране и с право някои от обстоятелствата в този ранен стадий от следствието би трябвало да се премълчават и да не се доизказват “, сподели юрист Андонова. 

„ Тези елементи (б.а. за жалбата на Пейо) на мен не са ми известни, само че знам, че когато са сключвали брак с Габриела, Пейо е декларирал, че ще гледа това дете като свое. Не знам какво значи, има провесен спор, само че това са думите, които съм чул от нея и в това отношение спор за родителските права не са имали “, добави тя. 

Според нея споровете в младото семейство са били провокирани от родителите му, защото те са желали да вземат огромното момче – Михаел. 

„ Те са твърдели, че младата жена не е добра майка. В деня на убийството е имало среща сред Габриела и Пейо пред блока, в който е жилището, населяван от Красимира и щерка й. Двамата съпрузи се срещат, а тъщата е била с кучето им на разходка. После тримата са били в колата. Това е основанието за привличането им като обвинени по чл.115 “, разясни адвокатката. 

„ Нямала съм практическата опция да схвана какви са били диалозите им. Днес ще направя старания да осъществя контакт и в вероятно идващите дни ще имам изясненост по въпроса “, добави тя. 
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР