Габриела и Стефани Стоеви отпаднаха в третия кръг на световното

...
Габриела и Стефани Стоеви отпаднаха в третия кръг на световното
Коментари Харесай

Сестри Стоеви отпаднаха в третия кръг на световното първенство

Габриела и Стефани Стоеви отпаднаха в третия кръг на международното състезание по бадминтон в Глазгоу, Шотландия. Българската двойка, която беше сложена под №11 в надпреварата отстъпи пред седмите в схемата Шихо Танака и Кохару Йонемото от Япония с 12:21, 21:15, 19:21.

Двубоят беше доста трагичен, като продължи 1.08 часа и мина през няколко обрата. Нито една от двете двойки не съумя да наложи някакво превъзходство в срещата. Стоеви осъществиха четири следващи точки, до момента в който японките записаха серия от шест.

Общият общ брой на точките е 109 против 109.



Българките започнаха неприятно срещата и след закъснение от 4:11 точки изгубиха първия гейм.
Втората част беше равностойна до 9:9, след което Стоеви направиха добра серия и дръпнаха с 15:10, а в следствие те резервираха задатъка си и изравниха резултата.

В решаващата трета част Танака и Йонемото поведоха с 5:0, само че последователно българките наваксаха изоставането и даже съумяха да стигнат от 14:13 в своя изгода. Японките направиха серия от три следващи разигравания, с цел да поведат с 18:16, само че сестри Стоеви изравниха за 18:18 и за 19:19, след което обаче изгубиха две следващи точки, а с това и мача и не съумяха да се класират за четвъртфиналите.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР