Габриел Жезус е все по-близо до това да се завърне

...
Габриел Жезус е все по-близо до това да се завърне
Коментари Харесай

Артета с оптимистични новини за Жезус

Габриел Жезус е все по-близо до това да се завърне в игра след травмата в коляното, която получи по време на Световното състезание в Катар. Мениджърът на Арсенал Микел Артета не отхвърли опцията бразилецът да играе даже преди паузата за националните тимове в края на март.

" Жоржиньо е добре. Той бе болен и имаше усложнения против Евертън, само че даде доста през първото полувреме. Сега е подготвен. За Нкетия ще забележим какво ще се случи на днешната подготовка. Нека оставим вратата отворена. Надяваме се, че всичко ще бъде наред. Жезус към този момент не е надалеч от завръщане. Не желая да слагам периоди, само че той към този момент прави някои неща с тима. Не е доста близо, само че въобще не е надалеч. Чувства се по-добре с всеки минал ден. Дали ще се завърне преди паузата за националните тимове? Не знам. Нека забележим по какъв начин ще се развият нещата в 7-10 дни. Тогава ще имаме по-добра картина.

Мисля, че можем да се оправим доста, доста по-добре в много аспекти от играта. Все още имаме футболисти, които следва да разпрострат големия си капацитет. Трябва да търсим това съвършенство и перфекционизъм и от самото начало да имаме вярно мислене, с цел да достигнем това равнище. Много значимо бе, че постигнехме тези три следващи победи преди мача с Борнемут. Това дава убеденост и по-добра позиция в таблицата.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР