Г-н Здравко Василев е залязваща, да не кажа забравена в

...
Г-н Здравко Василев е залязваща, да не кажа забравена в
Коментари Харесай

Много лошо сипаха на Здравко от Биг Брадър след касовата бележка от морето

" Г-н Здравко Василев е залязваща, да не кажа забравена в предишното звезда, която доста желае да блесне на небосклона на политиката и бизнеса. И като няма качества да се открои в обществото, прави евтини сензации из обществените мрежи, показвайки касова записка от паркирана в неделя в центъра на Царево кола за 4 лв., което е изцяло естествена процедура в летния сезон за всички аналогични на Царево курортни градове ". Това съобщи афектирано пред " Флагман " представителят на компанията " Дани 13-13 “ ЕООД, със притежател София Вълчева.

Тази компания стопанисва на частен принцип паркинги в град Царево, наети от Общината. Повод за гневния отговор стана касов бон за платено паркомясто в морския град , за което Биг Брадър №1 твърди, че е за 1 час престой  на ул. " Христо Ботев ", платил 4 лв., макар че написа последна цена 5 лв..

Представителят на компанията упорства, че цените му даже са ниски. Става въпрос за паркинг, а не за синя зона. Хотелиерът, общественикът, " будната съвест " на Приморско, който е бил претендент за общински консултант, а последно и претендент за народен представител от " Изправи се! Мутри вън! " Здравко Василев е паркирал колата си на централната улица, в региона на постройката на Общината, която се води " Зона C ". От " Дани 13-13 “ ЕООД настояват, че във всички градове тази зона коства най-скъпо.

" Всеки, който желае, може да направи информация – в централната зона в Созопол един час коства 4 лв., 20 лв. е за денонощие. В другата зона на Созопол, по периферията, коства 3 лв. на час и 15 за денонощие. В Слънчев бряг е 8 лв., а за 24 часа услугата коства 30 лв.. При нас, в Царево, за денонощие коства единствено 10 лв.. Има и пакети, да вземем за пример за по-дълъг интервал цената от 24 лв. пада на 5 лв.. Миналата година паркирането в централната част струваше 3 лв., само че по отношение на инфлацията увеличихме с един лев. Преди да сложа тези цени съм се съветвал със прилежащите общини. Паркингите са чартърен, заплащам на Общината и аз вземам решение каква цена да дефинира. По този метод вкарвам ред. Стопанисвам паркингите повече от 11 години и в никакъв случай не сме имали проблеми с паркирането, градът ни е прелестен, туристите да заповядат. По никакъв метод не им вредим “, сподели още той. 

Освен платени зони обаче в града има и доста улици за свободно паркиране. Така туристите могат да решат къде да оставят колите си. Но щом желаят да са в самия център, да бъдат по този начин положителни да си платят. За разлика от други градове при нас няма паяк, не се слагат скоби. При нас по трудов контракт работят над 70 души, всички те са с жилетки, легитимират се, има сложени табели с информация за цените,  не изнудваме хората. Не показвам позиция като конкурент на господин Василев, аз не го познавам, помня го от 2004 година от едно риалити предаване, не ми е другар.

Той е пропуснат от всички, младите не знаят кой е, чуди се по какъв начин да притегли внимание. В последна сметка някой на него държи ли му сметка за какъв брой лв. на час или миля вози туристите в яхтата си? Някой снимал ли е  негов касов бон, чул съм, че  взема по 350 лв. на час?! “, пита риторично представителят на компанията и добавя, че е привикнал с провокатори като приморчанина Здравко, които пробват да срутен имиджа на Царево.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР