Г-н Юсаф произнесе речта си няколко часа след като лидерът

...
Г-н Юсаф произнесе речта си няколко часа след като лидерът
Коментари Харесай

Първият министър Хумза Юсуф описва Обединеното кралство като „бедния човек от Северозападна Европа“ в речта си за независимост

Г-н Юсаф произнесе речта си няколко часа откакто водачът на шотландските лейбъристи Анас Саруар приказва в Ръдърглен за идните общи избори и прикани поддръжниците на независимостта да поддържа партията си през 2024 година

Първият министър сподели, че ще се стреми към „ консултативен развой “, пробвайки се да убеди хората в достолепията на независимостта на Шотландия и тези, които имат вяра в противното, не би трябвало да бъдат „ отхвърляни “.

Лидерът на SNP се базира на отчет на Resolution Foundation, разглеждащ неравенството в приходите в Обединеното кралство спрямо други страни.

Той сподели, че междинното домакинство би било с £8300 по-добре, в случай че Обединеното кралство имаше междинното неравноправие в приходите на сходни страни.

Използвайки същия разбор за Шотландия, господин Юсаф сподели: „ Наградата за типичното шотландско домакинство ще бъде още по-голяма, те ще бъдат с £10 200 по-добре.

„ Това е голямата премия на независимостта. “

Изображение: господин Юсуф, излагащ аргуме...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР