„Г-н Цонев ще ме прощава – наистина няма дело срещу

...
„Г-н Цонев ще ме прощава – наистина няма дело срещу
Коментари Харесай

Филип Станев: Нека не допускаме отново премиер, дошъл на гребена на доверието, а след 12 години - спи гол до натъпкано с евра шкафче

„ Г-н Цонев ще ме прости – в действителност няма дело против Пеевски, той не е наказан, но това, което американците изнесоха със глобите по „ Магнитски “ да ви наподобява на финтифлюшка? Съединени американски щати да ви наподобява на жълта преса? “, попита той.

„ Какво значи избори до дупка? Защо в народна власт се плашим от избори? Най-доброто лекарство за една народна власт са изборите “, счита Станев.

„ Ами, уважаеми гласоподаватели, вие решете. Направете по този начин, че да има устойчиво болшинство. Направете по този начин, че да ма кабинет. С наслаждение ще поемем тази отговорност. Готови сме. Всичко е в ръцете на суверена. Да, време е за друго и то е всичко друго от това, което следим досега “, безапелационен бе той.

Той уточни Слави Трифонов като образец за същински родолюбец. Той ще носи своята отговорност към българските жители до край, подсигурява Станев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР