Г-н Сунак твърди, че има само инч“ между него и

...
Г-н Сунак твърди, че има само инч“ между него и
Коментари Харесай

Сунак настоява, че торите не са „шега“ с Руанда, тъй като премиерът е принуден да моли лейбъристите да подкрепят плана

Г-н Сунак твърди, че има единствено „ инч “ сред него и депутатите отдясно на партията – само че хардлайнерите остават сърдит, че е избрал да не се откаже от Европейската спогодба за правата на индивида (ЕКПЧ).

Има възходящи спекулации, че господин Сунак ще би трябвало да трансформира гласуването идната седмица във въпрос на доверие в държавното управление – заплашвайки неговия Депутати с изключване и общи избори, в случай че му се опълчват.

Заядливият господин Сунак отхвърли, че е подготвен да гласоподава „ да ме поддържа или да ме уволни “ на небрежно свиканата си конференция по отношение на възходящата рецесия в четвъртък.

Отново запитан дали това ще бъде избор на доверие и дали ще изгони депутатите от торите, които гласоподават срещу него, господин Сунак сподели: „ Не... Но това, за което се отнася този избор, е доверието в Народното събрание, с цел да го покаже провокира разочарованието на английския народ. “

Въпреки това водачът на торите, който се бори, наподобява умоляваше лейбъристите да му оказват помощ да прокара своя законопроект,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР