Г-н Стармър дори побеждава г-н Сунак в собствения премиерски избирателен

...
Г-н Стармър дори побеждава г-н Сунак в собствения премиерски избирателен
Коментари Харесай

Риши Сунак побеждава Кийр Стармър само в четири избирателни района, разкрива анкета

Г-н Стармър даже побеждава господин Сунак в личния премиерски изборен регион Ричмънд в Северен Йоркшир, в поредност от мрачни констатации на изследването за консерваторите.

Това идва, когато ръководителят на торите Ричард Холдън разкри, че към момента има „ една трета “ късмет господин Сунак да организира по-ранни от предстоящото общи избори през май 2024 година

И господин Сунак беше наименуван „ слаб и обезверен “, защото някогашният консултант на Борис Джонсън Доминик Къминг твърди, че той и господин Сунак са провели строго секретни срещи по отношение на завръщането си като пълководец номер 10 преди изборите.

С повишаването на изборната тресчица, огромна нов разбор по места от Focaldata за групата на акцията „ Най-доброто за Англия “ откри, че господин Стармър бие господин Сунак в стотици изборни региони по въпроса кой е най-хубавият министър председател.

На национално равнище водачът на лейбъристите е пред противника си от Тори с 32% против 22%. Само Брейнтрий, Касъл Пойнт, Клактън и Северен Бедфордшър слагат господин Сунак пред...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР