Г-н Петков запозна парламентарната група с целия процес по взимането

...
Г-н Петков запозна парламентарната група с целия процес по взимането
Коментари Харесай

Нинова посече Петков: Решението ни остава – ще преговаряме, ако ПП предложат друг премиер

Г-н Петков срещна парламентарната група с целия развой по взимането на решението за изгонването на съветските дипломати – по кое време е почнало, в какви формати, кои са взели участие, кои са осведомени. Това не трансформира позицията ни от през вчерашния ден. Ще се върнем на масата за договаряния, когато „Продължаваме промяната“ предложи различен министър председател. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия и вицепремиерът Корнелия Нинова след срещата на премиера Кирил Петков с парламентарната група на Българска социалистическа партия.

В сряда след съвещание на Изпълнителното бюро и парламентарната група на Българска социалистическа партия левицата взе решение да се отдръпна от договарянията с „Продължаваме промяната“ за нов кабинет, ако те не излъчат друга номинация за министър председател, друга от тази на досегашния министър-председател Кирил Петков.

От своя страна Петков акцентира, че разговорът с Българска социалистическа партия продължава и са се върнали на „важните за България теми“, каквито са икономическото положение и антикорупционните политики.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР