Г-н Пеевски в последно време го играе конституционалист. Във всяка

...
Г-н Пеевски в последно време го играе конституционалист. Във всяка
Коментари Харесай

Спасителят

" Г-н Пеевски напоследък го играе конституционалист. Във всяка наболяла тематика се появява като избавител. Изключителна пиар неточност на актуалното държавно управление – да му се разрешава да спекулира със обстановката сега. Ефектът е горчивият усет, който това оставя в устата на значително жители, по-трудно може да се не помни. Влиянието му е доста лимитирано, само че той обича да се самоизтъква. Това нанася съществени репутационни вреди върху Политическа партия и Демократична България. "

Това разяснява в изявление за БНР политологът Емил Соколов.

Добро показване на ГЕРБ сигурно ще ускори позициите им в настоящето държавно управление. Местната власт постоянно е била опората на ГЕРБ, уточни той в навечерието на предизборната акция за локалния избор.

Кампанията ще е сложна за всички. Да се даде опция или да се предложи нещо ново на гласоподавателите, които единствено преди няколко месеца гласоподаваха на предварителни парламентарни избори, ще затрудни партийните централи, счита Соколов.

В София кандидатурата на Васил Терзиев ще бъде сполучлива, беше оповестена задоволително рано, а по-голямата част от Демократична България, Политическа партия и " Спаси София " са консолидирани към нея, изрази мнение политологът.

Политическа партия разчита на това, че сегашни депутати, които са претенденти за кметове, са познати на хората и това ще им даде някаква преднина, като няма да се постанова да утвърждават нови фигури в къс интервал от време, уточни още Емил Соколов.
Подкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР