Г-н Парис, който описва себе си като променен човек“ след

...
Г-н Парис, който описва себе си като променен човек“ след
Коментари Харесай

Двойка празнува печалба от лотария от £1,2 милиона, преживявайки отново романтичен уикенд в Weymouth

Г-н Парис, който разказва себе си като „ изменен човек “ след облагата, сподели, че първият проект на двойката да отпразнува премията е бил да се върнат на крайбрежието на Дорсет курорт, само че този път с техните деца и внуци.

Той сподели: „ Не можех да бленувам, когато се регистрирахме като господин и госпожа Смит за нашия „ сантиментален уикенд “ през 1979 година, че 44 години по-късно, щяхме да се върнем като милионери от Лото. “

Г-жа Парис също отпразнува облагата им от £1 236 481, като подаде оставката си като рецепционист на повърхностен работен ден в локална компания, в която е работила от 14-годишна.

Тя сподели: „ Когато мениджърът ми изпрати имейл, с цел да удостовери идния ми обзор, аз отговорих, че тя би трябвало първо да гледа нещо, и изпратих видеозаписа, който бях снимал с Греъм по телефона, потвърждавайки облагата от Националната лотария.

„ Тя бързо ми върна известие с доста шокирани емотикони, преди да ми се обади, с цел да ми каже, че е над луната за нас и изцяло схваща решението ми, в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР