Г-н Недялков, издателят на ПИК, Плевнелиев, Гешев, Цацаров мислят че

...
Г-н Недялков, издателят на ПИК, Плевнелиев, Гешев, Цацаров мислят че
Коментари Харесай

Иван Костов: Не взимам никакви решения в политиката

Г-н Недялков, издателят на ПИК, Плевнелиев, Гешев, Цацаров мислят че се занимавам с политика, само че аз от 6 години не го върша. Не съм взел участие във взимане на никакви решения. Всички го знаят с изключение на изброените преди този момент лица. Tова съобщи в предаването " Лице в лице " някогашният министър-председател и някогашен водач на Съюз на демократичните сили и ДСБ Иван Костов във връзка обвиняванията на Росен Плевнелиев, че от 20 години насам ролята му е да разцепва десните в България.

За Костов няма ГЕРБ няма политическа опция сега: " Стабилизира се политическата система, обрисува се цялостен мандат на ГЕРБ. Българска социалистическа партия наподобява неубедително за тях, без значение, че е направила стъпка напред. Не се обрисува политическа рецесия до края на мандата ", счита той.

" Изборите в София дават доста съществени сигнали, които би трябвало да бъдат регистрирани. Ако се огледа деликатно вота за общински съветници, ще се види, че този избор е опозиционен. Тези, които са се оповестили против ръководството на ГЕРБ в София - в случай че " Спаси София " беше намерила политическо представителството и 8 депутати бяха влезнали, силите щяха да са в съответствие 32:29 по отношение на ГЕРБ, Вътрешна македонска революционна организация и " Атака ". Те нямат право да се явят на избори с листа за общински съветници, тъй като не са политическа групировка. Гражданското общество би трябвало да разбере, че против политическите партии не може да образува опция. Политическата система е предпазена от специфичен закон, той не позволява придвижвания да се съревновават с политическите партии. Аз съм минал по този път още '89 година. Стефан Савов ми споделяше - няма народна власт без партия ", добави Костов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР