Г-н Марешки нарече на 22 февруари напускането на БСП измама.

...
Г-н Марешки нарече на 22 февруари напускането на БСП измама.
Коментари Харесай

Патриот Изригна: Рекет! Марешки Иска Да Управлява Бойко Борисов!

Г-н Марешки назова на 22 февруари напускането на Българска социалистическа партия " машинация ". Днес не знаем дали господин Марешки и неговите хора са напуснали и дали ще се записват. В устата на един политик не би трябвало да се употребява думичката " рекет " ", разяснява още Михов.

" Г-н Марешки е добър търговец, търгува с горива и медикаменти, в това няма нищо неприятно. Като политик той не желае нищо и това е огромна вест ", сподели с огромна доза подигравка по адрес на Веселин Марешки патриотът.

" Вътрешна македонска революционна организация и " Обединени патриоти " не контактуваме с Движение за права и свободи по въпросите с кворума. Мога да се обзаложа на едно предпочитание, че през днешния ден от " Воля " ще има регистрация ", отсече индивидът на Каракачанов, написа Пик.

" С политически комарджии ние няма какво да разясняваме ", включи се в диалога Веселин Марешки.

" Предизобрните обещания на Оперативна програма никой не се е отрекъл от тях. В предизборната стратегия на " Воля " са написани тъкмо тези дейности, които настоящето държавно управление и министерството на защитата вършат ", съобщи Михов.

" Това е една акция " Воля " и господин Марешки да бъдат център на вниманието и от през вчерашния ден те са по малките екрани, ето господин Марешки е и във вашето студио ", приключи той. И още веднъж изрази убеждението си, че от " Воля " през днешния ден ще има депутати в пленарна зала.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР