Г-н Костов, ръководеният от вас Център за анализ и управление

...
Г-н Костов, ръководеният от вас Център за анализ и управление
Коментари Харесай

Иван Костов: Евроизборите едва ли ще доведат до промяна в управлението

Г-н Костов, ръководеният от вас Център за разбор и ръководство на опасности разгласява тази седмица прогноза за разпределението на мандатите на българските евродепутати. Какво демонстрира тя?

Първо да поясня по какъв начин се прави консолидираната прогноза. Методиката допуска претегляне на прогнозите на всички социологически организации, които са разгласили изследвания в интервала на разбора. След това се регистрира степента на отклоняване на всяка социологическа организация за всяка политическа групировка. След това прогнозите на всяка социологическа организация се претеглят въз основата на нашата оценка за достоверността на всяка от тези организации. На тази база вършим консолидираната прогноза.

Тя демонстрира, че по-вероятният излаз от европейските избори е ГЕРБ да има 7 места, за Българска социалистическа партия 6, три места за Движение за права и свободи и едно място за Вътрешна македонска революционна организация.

Тъй като " Демократична България " е покрай това да прескочи бариерата, има различен вид, който не е толкоз евентуален. Той е " Демократична България " да успее да излъчи претендент. Тогава, съгласно числата, с които разполагаме, местата на ГЕРБ ще станат 6. На Българска социалистическа партия остават 6, на Движение за права и свободи остават 3, на Вътрешна македонска революционна организация и " Демократична България " – по едно.

Доколко съгласно вас изходът от вота зависи от акцията? Ще повлияе ли " Апартаментгейт "? Според социологически организации, а и както казвате вие - ГЕРБ са възстановили рейтинга си.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР