Г-н Карадайъ ходи на всякакви срещи, системно ходи и в

...
Г-н Карадайъ ходи на всякакви срещи, системно ходи и в
Коментари Харесай

Ахмед Ахмедов: Списъкът Магнитски вреди на българските интереси

Г-н Карадайъ върви на всевъзможни срещи, редовно върви и в американското, и в турското, и в швейцарското поослство. Това сподели в предаването " Лице в лице " по БТВ зам.-председателят на Ахмед Ахмедов в отговор на въпрос дали ръководителят на Мустафа Карадайъ е бил дружно с водача на ГЕРБ Бойко Борисов на среща в посолството на Съединени американски щати в България.
Всичко по тематиката: Новите наказания " Магнитски " 88
Ахмедов разясни, че доколкото е осведомен, тази среща е била по отношение на края на мандата на американския дипломат в България Херо Мустафа.

По мотив санкцинираните българи по американския закон " Магнитски ", измежду които е депутатът от Делян Пеевски и настояванията на западните ни сътрудници в България да бъде осъществена правосъдна промяна, Ахмед Ахмедов съобщи, че работи в посока промяната.

Ние сме единствените, коото предложихме конституционна промяна на правосъдната система. Бяхме обнадеждени, че след катов 48-то Народно заседание се сътвори комисия, нашият законопроект ще бъде признат, само че това не се случи, уточни той.

е единствената партия в последните 30 година, която е внасяла закони за битка с корупцията, акцентира зам.-председателят на политическата мощ.

Според нас трябва да има правосъдна промяна. Трябва да има баланс сред прокуратура и съд, те взаимно да се поддържат, уточни Ахмед Ахмедов, като означи, че на този стадий от не одобряват концепцията арбитър да управлява основния прокурор.

Смятаме, че настоящето законодателство е доста положително, стига всеки да си прави съзнателно работата, добави той.

По думите му глобите по закона " Магнитски " са " един административен акт ". Доколото знам, сътрудника Пеевски го апелира в Съединени американски щати и се надявам да бъде оневинен. Всеки е почтен до доказване на виновността. Ние от 2 година желаеме да знаем тези обстоятелства, дано да ни ги дават. Ние направихме нашето следствие и то не откри нищо, получихме единствено положителни отговори. Тези описи вредят на българските ползи и на българската стопанска система, разяснява Ахмедов.

В обществото сега има сериозна политическа рецесия и тя се задълбочава. Няма разговор сред партиите. не слага разграничителни линии, такива може да има единствено когато се потъпкват евроатлантическите полезности. има място в българското политическо пространство то най-много е обвързвано с въвеждането на държавност, сподели още Ахмед Ахмедов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР