"Г-н Борисов прави превенция на превръщането на партията в такава.

...
"Г-н Борисов прави превенция на превръщането на партията в такава.
Коментари Харесай

Дариткова разкри кой е прекият наследник на Цветанов

"Г-н Борисов прави предварителна защита на превръщането на партията в такава. Аз съм към този момент десета година депутат от Смолянска област и всяка година удостоверявам обещаното на гласоподавателите си. При всяко подозрение за нарушаване на етиката и правилата на ГЕРБ се подават оставки. Няма по какъв начин да върша резюме. Всеки случай е друг ", добави Дариткова.

" След напускането на Цветанов се постанова да има изпълнителна и етична комисия. Трябва да се преглеждат всички тъжби и проблеми в структурите .Трябва да бъдат виновни хора с задоволително компетентности. В сряда следва събиране, на което ще се уточнят всички детайлности свързани с комисиите и какъв да бъде правилото им на действие. Важно е, когато има проблем, да не се адресира непосредствено до господин Борисов, а да минава през тези комисии ", изясни тя.

Чистотата на членовете и тяхната безпристрастност в комисията ще се подсигурява посредством многостепенна оценка на всеки случай. Това няма да е ударна комисия. Въпросът е, когато има разногласия това да не се отнася непосредствено до Борисов, а да има явен ред за напредване на жалбите, разкри още Дариткова.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР