Г-н Алексиев, основната тема за хората в район „Северен” е

...
Г-н Алексиев, основната тема за хората в район „Северен” е
Коментари Харесай

Асен Костов: Темата е кога Вие ще подадете оставка, г-н Алек...

" Г-н Алексиев, главната тематика за хората в регион „ Северен” е по кое време Вие ще подадете оставка, тъй като мандатът Ви е цялостен неуспех. " Така се обърна във фейсбук водачът на съдружие " Спаси Пловдив " Асен Костов към кмета на " Северен " Стоян Алексиев. Поводът е писмо до медииите, в което Алексиев укорява природозащитника според от кмета по строителство Пламен Райчев, чиято оставка бе поискана през вчерашния ден от райкметове на Пловдив.

Припомняме, че разногласието за ремонтите в региона на " Гладно поле " докара до словесна престрелка сред кмета на " Северен " Стоян Алексиев и отрасловия зам.-кмет на Пловдив Пламен Райчев. В отбрана на Райчев се разгласи водачът на съдружие " Спаси Пловдив " Асен Костов. Днес кметът на " Северен " реагира с право на отговор, изпратено до медиите.

А ето и контраотговора на Асен Костов без редакторска интервенция:

Г-н Алексиев, главната тематика за хората в регион „ Северен” е по кое време Вие ще подадете оставка, тъй като мандатът Ви е цялостен неуспех. За 2 години не отговорихте на нито едно очакване от жителите. Дори в обществените мрежи сте се окопали и стоите надалеч от хората и техните проблеми. Профилът ви е отворен единствено за лакеи, които пишат поръчкови хвалебствия за Вас.

Истината е, че през вчерашния ден използвах вашите партийни крамоли, с цел да желая оставката Ви, а не с цел да пазя съперниците Ви. Не върша четки на никого и не съм безстопанствен юрист. За разлика от Вас, заставам покрай хората, което значи покрай техните проблеми и решаването им. Докато Вие очевидно не познавате проблемите в региона, който управлявате, което стана ясно по време на по този начин наречената конференция, на която четохте от телефона си какво би трябвало да кажете.


В моя пост през вчерашния ден изнесох обстоятелства, по които Вие още веднъж мълчите. Що се отнася до обвиняванията, че извършвам поръчки - апелирам съответно с обстоятелства и имена. В противоположен случай ще Ви дам опция да докажете изказванията си в съда.

Моята гражданска позиция постоянно е била кардинална и в отбрана на публичния интерес. Примери – колкото желаете. Хубаво е като приказваме, да е с обстоятелства, а не с внушения и операции. Къде бяхте Вие, когато кварталът имаше проблеми и хората недоволстваха против метода, по който се изпълняваше Водният план? Не се показахте на нито една улица и в нито една гореща точка. А пръв държахте кирката при първите копки и ходихте да се снимате при рязането на лентите.

Що се отнася до кавгите ви със зам.-кмета по строителството, това очевидно са ваши вътрешнопартийни войни, от които Пловдив единствено губи. Всички дружно сте за политическа пенсия, а някои и за пандиза.

Лодката потъва постепенно, само че по тази причина пък несъмнено. От в този момент ви давам обещание цялостна проверка на вашето ръководство. За разлика от Вас аз си извършвам обещанията, господин пето потомство кършакалия. "
Свързани вести Будните жители за абсурда в ГЕРБ: Оставки – да! Но първо вашата, господин Алексиев! Спорът за ремонтите: Кметът на "Северен " отговори на Асен Костов
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР