- Г-жо Райчева, разкажете ни за Вашия бизнес? - Години наред

...
- Г-жо Райчева, разкажете ни за Вашия бизнес?
- Години наред
Коментари Харесай

Петя Райчева: Единствено Fibank повярва в моята идея и ми предостави възможност да стартирам бизнеса си

- Г-жо Райчева, разкажете ни за Вашия бизнес?
- Години наред живях с фантазията си да пускам собствен бизнес с произвеждане на храна, вид домашна кухня. Моето предпочитание бе основано на опит и познания, насъбрани в България и чужбина. Имам и взор от кухните в града и качеството на храната, която се предлага. Това ми даде още по-голяма упоритост да отворя своя кухня. Имайки собствен личен метод, взех решение да направя всичко допустимо, с цел да пускам този тип бизнес.

„ Да хапна при Пети “ отвори порти на 4 септември 2018 година, като направихме и рекламни брошури, визитки и страница във Фейсбук. Менюто се разгласява там всяка неделя - за цялата идна седмица.

„ Да хапна при Пети “ се намира в град Казанлък, бул. Ал. Батенберг 12.



- Защо избрахте Първа капиталова банка за отпущането на заем?
- От всички банки, до които се допитах, не получих нужното схващане на бизнес проекта си и поддръжка. Единствено Първа капиталова банка повярва в моята концепция, поддържа ме и ми даде опция за кредитиране и пускане на бизнеса ми. Благодаря им за доверието!

След утвърждението наех подобаващи пространства. След това започнах поправки и закупуване на съоръжение, належащо за активността. В сегашната обстановка на изключително състояние Fibank бързо реагираха и не престават да ме поддържат с кредитиране, за което съм признателна.

- С какво Ви притегли програмата на банката за подкрепяне на дамите бизнесмени - Smart Lady?
Първо открих програмата Smart Lady, потеглих с възторг да аплайвам за нея. Тя ме впечатли освен с положителните финансови условия, само че и с спомагателните решения, които дава на клиентите си – под формата на застраховка, облекчения, бонус артикули, стратегии за обмяна на опит и образования.

- Кой е Вашият максимален триумф?
Гордея се с постигнатото, когато в обекта влезе нов клиент с думите: „ За Вас се приказва, че приготвяте доста вкусна и качествена храна, а и хигиената, която поддържате, е явна! “

- С какво се отличавате от съперниците си?
Различията, които ме вършат издирван производител, са потвърдената към този момент качествена и вкусна храна, приготвяна всеки ден с подбрани артикули и естествени подправки, употребявани с нюх.

- Как планирате да разширите бизнеса си?
Имам и проект за бъдещето развиването на бизнеса, който включва: да направя лично помещение или нов план на потребителската зала в актуалното помещение, давайки опция за изработката тук-там за консумация на място. Ще разширя и предлагания подбор с храни, които не се оферират в града.

В момента целият свят, в това число и нашата страна – България, се намират в комплицирана обстановка в резултат на битката против разпространяването на ковид COVID-19.

- Какви са компликациите и провокациите, които ще срещнете в тази обстановка и какви ограничения планирате?
Искрено имам вяра, че обстановката подбудена от Коронавирус 19, ще завърши до месец - два и ще наберем още веднъж скорост!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР