Г-жа Йончева изказа купища лъжи, за част от които най-вероятно

...
Г-жа Йончева изказа купища лъжи, за част от които най-вероятно
Коментари Харесай

Елена Йончева и Делян Добрев се захапаха в ефир

Г-жа Йончева изрече купища неистини, за част от които най-вероятно ще я съдим. Роднинските връзки доста елементарно се потвърждават. Това сподели в утринния блок на Нова телевизия депутатът от ГЕРБ Делян Добрев Делян Александров Добрев е роден в град Хасково. Той приключва висшето си... към профила във връзка изказванията на депутата от "БСП за България " Елена Йончева, че когато през 2015 година е определен кметът на Хасково Добри Беливанов, на основни позиции са назначени най-малко шест индивида, които са доближени на Добрев по негово гледище.

"Суджукгейт " е детска приказка спрямо аферата в Хасково. Едно семейство държи и ножа и хляба в Хасково. Ако това е законно, значи господин Добрев по един изцяло легален метод е придобил община Хасково, съобщи Йончева в студиото на Нова телевизия.

Почти половината от санираните блоковете минават през компании, в които зетят на Добрев е акционер. Кметът Беливанов схваща, че ще бъде употребен като бушон и се пробва да направи конкурс, посредством който да назначи други хора, сподели още социалистката.

Аз шурей нямам, отговори на Йончева Делян Добрев.

Човекът, за който приказват – Даниел Гаргов, е брачен партньор на моя братовчедка. Мажоритарният притежател на въпросната компания е "червеният " Величко Минев, който е наставник на зам.-министър на районното развиване и благоустройството в кабинета на тройната коалиция Димчо Михалевски. В момента се основава неестествен скандал, с който се пробват да прикрият един различен скандал – в последните 2 година те безусловно съумяха да вербуват кмета на Хасково посредством скъпи екскурзии. И сега кметът е на екскурзия в Монако с джип "Бентли ", какъвто не съм виждал в България и който коства какъв брой два тристайни жилището в София. На екскурзията го съпровожда аленият предприемач Иван Стаматов, който е бил съдружен сътрудник на Българска социалистическа партия по времето на Сергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e ръководител на Националния съвет на Българска социалистическа партия,... към профила, съобщи Добрев.

Аз нося виновността за Добри Беливанов. Аз го предложих, като мислех, че е почтен и честен човек. Искам да се извиня на съгражданите ми, сподели още депутатът от ГЕРБ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР