Г-жа Райна Таргова си е отишла от този свят тази

...
Г-жа Райна Таргова си е отишла от този свят тази
Коментари Харесай

Отиде си една емблема на Немската гимназия в Бургас

Г-жа Райна Таргова си е отишла от този свят тази заран на 72-годишна възраст след малко боледуване

Новината за кончината на обичан учител почерни Немската гимназия в Бургас. Г-жа Райна Таргова си е отишла от този свят тази заран на 72-годишна възраст след малко боледуване.

Почти целия си професионален път тя е посветила на възпитаниците на елитната гимназия, доста дълги години е работила като преподавател по немски език в НЕГ „ Гьоте “, по тази причина покрусата от тази загуба е голяма.

„ Всички ни изненада новината и тъгуваме за госпожа Таргова, през днешния ден в гимназията с сътрудниците я споменахме, откровено скърбим за нея и не можем да повярваме, че след през днешния ден ще приказваме в минало време за подобен ярък човек. Следата, която остави Райна, е дълбока. Учител с престиж и с доста признателни възпитаници, тя беше уважавана, съвършено владееше немския език и преподаваше с обич. Райна беше доста предприемчив човек, беше човек с престиж, уважавана от учениците, инициативна. Когато работехме дружно, тя даже беше член на театралната натрупа на учителите. Райна бе човек с богата психика, преподавател с основно У и огромно сърце “, скърбят сътрудниците на Райна Таргова от НЕГ „ Гьоте “.

Към момента не се знае по кое време ще бъде поклонението, чака се щерка й да си пристигна от чужбина.

Поклон пред паметта на госпожа Таргова и съболезнования към фамилията, сътрудниците и приятелите й.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР