Г-жа Митрофанова мисля, че трябва да спре да се изявява

...
Г-жа Митрофанова мисля, че трябва да спре да се изявява
Коментари Харесай

Петков: Митрофанова трябва да спре да се изявява по медиите

" Г-жа Митрофанова мисля, че би трябвало да спре да се изявява по медиите ", сподели министър председателят в оставка Кирил Петков във връзка абсурда с изгонените от България съветски дипломати. 

" Нито един посланик не би трябвало да си разрешава да дава ултиматуми на българската страна със период от 24 часа в 12 часа. Да, в действителност 70 чиновници от Руското посолство е една сериозна численост, която си отива, само че остатъчната численост 43 чиновници също е доста висока. Ние имаме единствено 12 чиновници в посолството в Русия ", разяснява Петков абсурда с изгонването на съветските дипломати. 

" Изцяло самичък го направих ", отговори Петков на журналистически въпрос кой е предложил Асен Василев за претендент за министър председател. 

" Трябва да покажем на целия български народ, че няма пост или позиция, която да е по-важна от това да спасим България от рецесия. Това, което аз споделих в моето видео, индивидът за който аз сложих моето име зад него, човек с който започнахме смяната рамо до рамо-Асен Василев е с безупречна известност, невероятна почтеност. Аз съм горделив да продължим един до друг, да продължим работата, която започнахме ", по този начин Кирил Петков разяснява номинацията на " Продължаваме Промяната ".

" Аз съм напълно зад Асен Василев и неговата номинация ", добави Петков.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР