Фьодор Смолов /горе ляво/ Мария Юмашева /горе дясно/. Снимка: Twitter29-годишният

...
Фьодор Смолов /горе ляво/ Мария Юмашева /горе дясно/. Снимка: Twitter29-годишният
Коментари Харесай

Внучката на Елцин се оказа австрийка, жени се за футболист

Фьодор Смолов /горе ляво/ Мария Юмашева /горе дясно/. Снимка: Twitter

29-годишният нападател на „ Локомотив “ и националния футболен тим на Русия Фьодор Смолов се кани да подписа брак със 17-годишната Мария Юмашева, която е внучка на президента на Русия Борис Елцин /1991-1999 г./, написа dnes.bg.

Връзката им продължава към този момент година, написа съветското издание „ 7 дней “, само че спортистът търпеливо е чакал момичето да порасне. Сега той обществено разгласи възприятията си, откакто към този момент е направил предложение на Мария. Двамата разгласиха общи фотоси по време на неотдавнашната им отмора на Карибите.

Влюбените възнамеряват да се оженят, щом Мария стане пълнолетна. Планирано е това да стане на остров Сейнт Бартс.

Разликата във възрастта сред бъдещите съпрузи не смущава нито Смолов, нито роднините на Юмашева. Нападателят е в положителни връзки със фамилията на момичето.

По-рано Смолов имаше връзка с съветската тв водеща Виктория Лопирева, само че те по този начин и не подписаха брак и се разделиха през 2015 година

За Мария Юмашева не е известно доста, написа Newsru.com. Момичето е приключило елитно учебно заведение със задълбочено проучване на непознати езици и съгласно някои информации е гражданка на Австрия. Както и родителите й.

Майката на Мария – Татяна Юмашева /бивша Дяченко/ е щерка на Борис Елцин. Тя беше консултант на президента на Русия и консултант на администрацията на президента на Русия. Баща на Мария е Валентин Юмашев. По времето на Съюз на съветските социалистически републики той беше публицист, след което стартира политическа кариера. Беше консултант на президента на Русия, началник на администрацията на президента на Русия. Беше и член на Съвета за сигурност на Русия.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|Контакт
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР