Футболният тим на Монтана може да влезе по служебен път

...
Футболният тим на Монтана може да влезе по служебен път
Коментари Харесай

Играчите на "Дунав" бойкотират баража с "Монтана"

Футболният отбор на " Монтана " може да влезе по длъжностен път в Ефбет лига. Причината е протест от страна на играчите на " Дунав " (Русе), които са отказали през днешния ден да заминат за София, където на следващия ден двата отбора би трябвало да играят бараж за място в елитното състезание на България.

Футболистите на русенци са сложили ултиматум на новото клубно управление, че ще отпътуват за столицата едвам когато получат всички дължими им заплати и награди. Заради тежката финансова рецесия, налегнала клуба, играчите не са взимали пари от над два месеца.

През миналия сезон " Дунав " зае 12-о място в крайното класиране, завършвайки втори в плейофите за 11-13-а позиция. Регламентът повелява русенци да играят бараж в един мач на безпристрастен терен с третия от Втора лига, който е " Монтана ".

Решаващият дуел е плануван за 17 юли от 20:00 ч. на ст. " Славия " в столичния кв. " Овча купел ". При отсъствие на символичните домакини от Русе гостите от Северозапада ще получат служебно място в Ефбет лига през сезон 2020/2021 година

Последното място в шампионата ще бъде попълнено в събота с баража сред 13-ия от елита " Царско село " и втория от втория ешелон " Септември " (София). Своеобразното столично дерби би трябвало да се изиграе на 18 юли от 20:00 ч. на ст. " Българска войска " в Борисовата градина.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР