Футболният тим на Хебър ІІ ще приема гостуващия Пирин ІІ

...
Футболният тим на Хебър ІІ ще приема гостуващия Пирин ІІ
Коментари Харесай

Дубълът на Хебър приема Пирин II в Пазарджик

Футболният отбор на Хебър ІІ ще приема гостуващия Пирин ІІ от Благоевград на стадион " Георги Бенковски " в Пазарджик. Това ще бъде първото домакинство на хебърци на домакински терен от началото на шампионата в Трета лига, откакто в предните два пъти момчетата на Спас Гигов бяха единствено алегоричен хазаин във Велинград. Срещата сред дублиращите обединения на Хебър и Пирин ще се играе от в неделя от 18 часа на стадион " Георги Бенковски " при свободен вход.

Мачът е от идния 5-ти кръг за състезание на Трета ЮФЛ и разрешава да се играе в Пазарджик, защото първия отбор на Хебър ще играе домакинската си среща с Нефтохимик 24 часа по-рано на същото място.

Хебър II и Пирин II са съседи в таблицата за краткотрайно нареждане, като заемат надлежно 14-то и 17-то място. В сряда хебърци изиграха във Велинград отсрочения си мач против Оборище(0:2) и сигурно умората при тях ще бъде допълнително.

Треньорът на гостите Радослав Бачев няма да може да разчита за дуела с Хебър II на опитния Тони Костадинов и на Вергил Янев. Под въпрос до последно ще бъдат вратаря Марковски и нападателя Мариан Вангелов. " При това състояние ще разгадавам на 17 годишните Георги Шаламанов от Петрич, Илчо Камишев и Благой Ангушев. Въпреки това излизаме за победа”, показа старши-треньорът на Пирин ІІ.

Същата е и настройката в Хебър. Наставникът Спас Гигов няма съществени кадрови проблеми в тима и пазарджиклии ще гонят втория си триумф и първи на домакински терен от началото на шампионата.

Главен съдия на дуела ще бъде Любомир Вушовски(София), с асистенти Асен Крумов и Арлинд Субаши също от столичната футболно-съдийска гилдия.
Четвърти рефер ще бъде Станислав Апостолов от Стамболийски, а като пратеник на дуела ще се изявява Стефан Ненчев(Пазарджик).
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР